Een online galerij

Een datingsite voor groente…

Een journalist noemde Pommeron een ‘datingsite voor groente’. Dat sluit prima aan bij onze ambities: we willen bijdragen aan het ontstaan van duurzame relaties tussen boeren en tuinders en hun afnemers. Een belangrijk onderdeel van Pommeron is een website waarop boeren en tuinders hun bedrijven en producten kunnen presenteren: galerij.pommeron.com. Een moderne zoekmachine ondersteunt gebruikers bij het vinden van geschikte producenten en producten.

Klik hier om de galerij te bezoeken.

Wilt u – als producent – uw bedrijf en producten presenteren op onze website? Daarvoor moet u een account aanmaken. Klik hier om uw bedrijf en producten te presenteren en volg de instructies op het scherm. Heeft u uw bedrijf en producten al eerder gepresenteerd op onze website en wilt u uw presentatie aanpassen? Klik dan hier.

Maatwerk voor specifieke doelgroepen

Producenten kunnen hun bedrijf en uw producten presenteren op de website galerij.pommeron.com. Pommeron biedt gebruikers verschillende zoekmogelijkheden waardoor gebruikers u eenvoudig kunnen vinden.

Desondanks vinden verschillende producenten het plezierig om hun bedrijven en producten te presenteren in een eigen ‘galerij’. Pommeron is daarover in gesprek met verschillende groepen producenten. Spreekt het idee van een site voor u en een aantal gelijkgezinde collega’s u aan? Neem dan contact met ons op.

 

Werk in uitvoering

Wilt u ook online samenwerken met uw relaties? Dat kan met een account op MijnPommeron. Vooralsnog is dat niet hetzelfde account als het account dat u nodig heeft om uw bedrijf en producten te presenteren. U moet dus twee accounts aanmaken.

Wij zijn ons ervan bewust dat het werken met twee accounts niet ideaal is. We lossen dat op in een volgende release. Dit is ‘werk in uitvoering’. We vertrouwen erop dat u daar begrip voor heeft.