Online ondernemen met Pommeron

Pommeron biedt u als afnemer:

  • Een moderne galerij waarin u producenten en producten kunt vinden. Klik hier om naar de galerij te gaan.
  • Een innovatief online platform voor het plaatsen van bestellingen bij producenten.

 

Alles onder controle met Pommeron

U plaatst uw bestellingen voor verse producten waarschijnlijk via telefoon, fax, WhatsApp en mail. Naarmate u meer bestellingen heeft, raakt het overzicht verder zoek. Dat vindt u niet prettig: het kost u tijd en geld en levert u vooral ergernis op. Pommeron is een uitgekiend online systeem voor het plaatsen en afhandelen van bestellingen. Het systeem biedt u overzicht en controle. U kunt er veel tijd en geld mee besparen en ergernissen mee voorkomen. Zet daarom vandaag nog de stap van offline naar online werken.

De volgende stap in uw samenwerking

Pommeron is ontwikkeld voor producenten en afnemers die al even met elkaar samenwerken én toe zijn aan de volgende stap: online samenwerken. Met Pommeron stroomlijnt u de dagelijkse communicatie met uw producenten  en opent u deuren naar nieuwe vormen van samenwerking met andere  ketenpartners. Online, dat spreekt. U bent al ‘online’ in drie eenvoudige stappen.

Stap 1. Account aanmaken

Met een account op Pommeron kunt u handelen met iedereen die óók een account heeft op Pommeron. Een account op Pommeron is gratis en blijft dat ook! Uw account geeft u toegang tot uw eigen, besloten omgeving voor het inkopen óf verkopen van verse producten.

Klik hier voor een instructievideo.

Stap 2. Artikelen vastleggen

Pommeron is vooral bedoeld om bestellingen te plaatsen en af te handelen. Om efficient te kunnen werken, adviseren we om eerst vast te leggen welke artikelen u via Pommeron gaat inkopen. U kunt daarbij gebruik maken van uw eigen artikelnummers en -omschrijvingen. Zo sluit Pommeron naadloos aan bij uw dagelijkse praktijk.

Klik hier voor een instructievideo.

Stap 3. Bestellingen plaatsen

Als afnemer kunt u nu een bestelling plaatsen bij elke producent met wie u samenwerkt of wilt samenwerken. U heeft daarvoor alleen het mailadres van de betreffende producent nodig.

Klik hier voor een instructievideo.