Online ondernemen met Pommeron

Pommeron biedt u als producent:

  • Een moderne galerij waarin u uw bedrijf en uw producten kunt presenteren. Klik hier om daarmee te beginnen;
  • Een innovatief online platform voor het doen van voorstellen (aanbiedingen) aan afnemers en voor het afhandelen van bestellingen.

 

 

Alles onder controle met Pommeron

U ontvangt uw bestellingen voor verse producten waarschijnlijk via telefoon, fax, WhatsApp en mail. Naarmate u meer bestellingen heeft, raakt het overzicht verder zoek. Dat vindt u niet prettig: het kost u tijd en geld en levert u vooral ergernis op. Pommeron is een uitgekiend online systeem voor het plaatsen an afhandelen van bestellingen. Het systeem biedt u overzicht en controle. U kunt er veel tijd en geld mee besparen en ergernissen mee voorkomen. Zet daarom vandaag nog de stap van offline naar online werken.

De volgende stap in uw samenwerking

Pommeron is ontwikkeld voor producenten en afnemers die al even met elkaar samenwerken én toe zijn aan de volgende stap: online samenwerken. Met Pommeron stroomlijnt u de dagelijkse communicatie met uw afnemers en opent u deuren naar nieuwe vormen van samenwerking met andere ketenpartners. Online, dat spreekt. U bent al ‘online’ in drie eenvoudige stappen.

Stap 1. Account aanmaken

Met een account op Pommeron kunt u handelen met iedereen die óók een account heeft op Pommeron. Een account op Pommeron is gratis en blijft dat ook! Uw account geeft u toegang tot uw eigen, besloten omgeving voor het verkopen van verse producten.

Klik hier voor een instructievideo.

Stap 2. Artikelen vastleggen

Pommeron is vooral bedoeld om bestellingen te plaatsen en af te handelen. Om efficient te kunnen werken, adviseren we om eerst vast te leggen welke artikelen u via Pommeron gaat inkopen (of verkopen). U kunt daarbij gebruik maken van uw eigen artikelnummers en -omschrijvingen. Zo sluit Pommeron naadloos aan bij uw dagelijkse praktijk.

Klik hier voor een instructievideo.

Stap 3. Voorstellen doen

Als producent kunt u nu een gericht voorstel doen aan elke afnemer met wie u samenwerkt of wilt samenwerken. U heeft daarvoor alleen het mailadres van de betreffende afnemer nodig.

Klik hier voor een instructievideo.