Missie

De afgelopen jaren ben ik op verschillende manieren actief geweest in de land- en tuinbouw! Ik voel me er als een vis in het water. Wat mij het meest aanspreekt, is de passie waarmee boeren en tuinders elke dag weer de beste verse producten voortbrengen.

Tegelijkertijd merk ik dat die passie vaak niet voldoende ‘voelbaar’ is voor afnemers. Dat  moet anders, dat kan anders. Daarom heb ik, samen met een aantal gedreven techneuten, Pommeron ontwikkeld: een online platform dat boeren en tuinders in staat stelt om direct zaken te doen met hun afnemers.

Lees hier meer over mijn drijfveren en ambities én over de belofte van Pommeron.

Ron Mulders

Drijfveren

“Waar boeren, tuinders en hun afnemers direct samenwerken, boert iedereen beter.” U weet waarom: uw producten zijn sneller en dus verser bij de consument, de communicatielijnen zijn korter waardoor u elkaar beter begrijpt en u vermijdt onnodige kosten.

Dá́t is de belangrijkste drijfveer achter de ontwikkeling van Pommeron. Boeren en tuinders presenteren hun bedrijven en producten perfect op Pommeron. In een wereld waarin zowel producenten als afnemers zoeken naar mogelijkheden om het verschil te maken, wordt dat steeds belangrijker.

Daarnaast geloven we in de voordelen van online werken. En dus maken we online werken haalbaar en betaalbaar voor boeren, tuinders en hun afnemers.

Ambities

Onze ambities zijn helder: wij willen allereerst elke supermarktondernemer, versspecialist en horecaondernemer in staat stellen om online verse producten te bestellen bij de bron: bij boeren en tuinders.

Daarnaast willen wij elke boer en tuinder in staat stellen om online bestellingen af te handelen en online aanbiedingen te doen aan de afnemers die bij hen passen.

Tot slot vinden we het belangrijk dat producenten en afnemers gegevens kunnen delen met hun zakelijke partners, zoals afzetcoöperaties en logistieke dienstverleners. Zo verbinden we producenten, afnemers en hun serviceproviders met elkaar.

Belofte

Als u een account maakt bij Pommeron, als producent of als afnemer, krijgt u een overzichtelijke, persoonlijke en besloten online omgeving. Daar vindt u uw artikelen, contacten, bestellingen, aanbiedingen en facturen. U kunt er vastleggen met wie u zaken wilt doen en welke artikelen u wilt inkopen of verkopen. Bovendien legt u daar prijsafspraken ‘per contact’ vast. Die afspraken zijn uiteraard niet openbaar. We hebben uw omgeving niet voor niets ‘mijn.pommeron.com’ genoemd. Online zaken doen wordt zo haalbaar en betaalbaar voor iedereen! Dat is onze belofte.